فهرست محصولات

دستگاه تقطیر 50 لیتری با کندانسور شیشه ای و پک ویژه

از {{model.count}}

دستگاه تقطیر دستگاه گلاب گیری دستگاه عرق گیری

تعداد
نوع
4,340,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ویژگی‌ محصول
  • جنس دیگ و خنک کننده:: آلومینیوم
  • خروجی هر بار دیگ:: حدود 9 لیتر
  • ارتفاع دیگ:: 66 سانت
  • قطر کف دیگ:: 35 سانت
  • مناسب برای:: گاز دو شعله جداگانه

دستگاه تقطیر 50 لیتری با کندانسور شیشه ای که در این پکیج بهمراه ویگرو - ذغال اکتیو و سدیم سولفید عرضه شده است مناسب گاز دو شعله جداگانه بوده و از آنجائیکه این دستگاه تقطیر با کندانسور شیشه ای قابل عرضه می باشد پس آب نقش اساسی در خنک کردن آن بعهده دارد در این خنک کننده ها از یک سمت آب و از سمت دیگر آن آب گرمی که حاصل از تقطیر بوجود آمده است خارج می شود. البته گزینه های دیگری جهت خنک کردن وجود دارد که می توانید به صفحه انواع دستگاه تقطیر سر بزنید. در نظر داشته باشید کلیه دیگهای ظروف سلطانی مجهز به سوپاپ اطمینان می باشند که فشار وارده به دیگ به آسانی خارج شود ولی در جهت احتیاط بیشتر  بهتر است که یک سوم از دیگ شما همیشه خالی باشد.

دماسنج یا همان ترمومتر - سوپاپ اطمینان - واشر سیلیکونی دور درب سایز ۱۰×1۰ به سایز دور درب - 120 سانت شیلنگ سیلیکونی سایز ۱۰×۱۵ جهت رابط دیگ و خنک کننده  - پانزده سانت لوله مسی سایز 12 بهمراه اتصالات برنجی - 2 عدد واشر فیبری اضافه جهت سوراخ درب - بروشور راهنما- یک متر رابط لوله مسی- مبرد شیشه ای 80 سانت - دو عدد پایه چدنی - دو عدد میله یک متری - دو عدد گیره - تکه های شیلنگ سیلیکونی و مسی جهت راحت بستن به شیلنگ های ورودی و خروجی آب و بسته بندی در کارتن جهت حمل ایمن تر - ویگرو بهمراه اتصالات نصب - یک تکه کوچک شیلنگ سیلیکونی جهت اتصال لوله مسی به قسمت پایینی شیشه ویگرو - و بسته بندی در کارتن. از سوی دیگر محصولات بصورت کامل در کارتن های ظروف سلطانی عرضه می گردد.

دیگ تقطیر 50 لیتری چهار قفل :

دستگاه تقطیر 50 لیتری از سری دستگاههایی هست که بسیار پر فروش و مورد علاقه دوستداران صنعت تقطیر می باشد که براحتی و به تنهایی می توان نسبت به جابجایی و خالی کردن آن و حتی بلند کردن و گذاشتن بروی گاز اقدام نمود. دو دسته موجود بر آن نیز به این مسئله کمک می کند. 4 قفل موجود بر روی درب دیگ مانع از هرگونه پرت بخاری می شود که در هنگام عرق گیری بوجود می آید از سوی دیگر طوقی زیر دستگاه عرق گیری نیز باعث آن شده که حرارت زیر آن جمع شده و دستگاه سریعتر بجوش بیاید. واشر سیلیکونی دور درب نیز گام اصلی در جهت عدم پرت بخار دارد که بمراتب عرق گیری بسیار با کیفیتی خواهید داشت چرا که نکته مهم عدم پرت بخار در فرآیند تقطیر به شمار می آید.

خنک کننده شیشه ای سایز 2 :

در فرآیند تقطیر تبدیل بخار به مایع جز لاینفک دستگاه تقطیر می باشد این در حالی است که شما هر مدل و سایزی از دیگ خریداری کرده باشید مستلزم داشتن کندانسور و یا خنک کننده هستید. ظروف سلطانی گزینه های مختلفی جهت تبدیل بخار به مایع دارد که یکی از آنان کندانسور شیشه ای می باشد، که اگر از مزایای آن بخواهیم جزئیاتی به آن اشاره داشته باشیم باید به عدم سولفاته شدن آن اشاره کرد ولی این دلیلی تمام شده نیست چرا که بایستی حتما در مسیر ورودی بخار به کندانسور از سوی دیگ، مس داشته باشید.

در این شرایط می توانید از رابط لوله مسی و یا شیلنگ طوری مسی استفاده نمایید. لوله مسی را هر بار پس از تقطیر باید تمیز نمود و طوری مسی را بایستی هربار پس از آنکه متوجه تغییر رنگ آن شدید عوض نمایید. هر چند بصورت کامل در صفحه چه دستگاهی بخرم؟ به مزایا و معایب هر کدوم از خنک کننده ها و یا کندانسورهای دستگاه تقطیر و عرق گیری ظروف سلطانی اشاره شده است. خاطر نشان می کنم دیگ 41 لیتری در پکیج های دستگاه تقطیر کامل با خنک کننده سطلی آبی و کندانسور برقی نیز ارائه می گردد و یا اگر این دستگاه تقطیر مورد رضایت واقع نگردید می توانید به صورت جداگانه هر کدام از آنان و یا حتی لوازم تقطیر جداگانه نیز انتخاب نمائید.

ویگرو :

محصولی شیشه ای است که برای اولین بار ظروف سلطانی این محصول بی نظیر را وارد صنعت تقطیر خانگی کرد ویگرو کمک زیادی به تقطیر جزء به جزء می کند طوریکه هم مزه محصول نهایی را بهبود می بخشد و هم در شفافیت عرقیجات شما بسیار نقش فوق العاده ای ایفاء می کند. 

ویگرو چطور کار می کند؟

ویگرو با جعبه مخصوص و گیره آن عرض می گردد. پس از نصب آن و اطمینان از بسته بودن قفلهای درب دستگاه تقطیر، گاز را روشن نموده و منتظر جوش آمدن دستگاه تقطیر باشید در صورتیکه شما نسبت به خرید دماسنج (ترمومتر یا ترمومانومتر) اقدام نموده باشید از حدود بالای 75 درجه دستگاه تقطیر شروع به جوشیدن می کند پس با شروع جوشیدن ، قلهای موجود داخل دیگ تقطیر به داخل شیشه ویگرو خواهد آمد و با توجه به وجود مکانیزم سد راهی داخل ویگرو که بصورت سوزنی شکل دیده می شود باعث آن خواهد شد که ناخالصی محصول دوباره به داخل دیگ برگشت داده شود که در اینجا جاذبه زمین نیز به این قضیه کمک شایانی می کند! چرا که محصول سنگین تر برمی گردد طوریکه محصول بهتر دنبال راه فرار گشته و از سمت بالای ویگرو خارج خواهد شد. در این فرآیند هم مزه محصول بهتر خواهد شد و هم شفافیت آن بیشتر و بهتر می شود.

ترمومتر (دماسنج):

این وسیله جهت نشان دادن دمای داخل دستگاه تقطیرتان بسیار کاربردی و مفید است البته قبل از شروع کار دمای محیط شما را نشان می دهد، حال پس از گذاشتن دستگاه تقطیر شما بر روی گاز ، میزان حرارت داخل آن قابل مشاهده است که در بهترین حالت دمای عرق گیری از 80 تا 90 درجه خواهد بود لذا از 90 درجه به بالا میزان درصد آب بالایی در حال تقطیر می باشد و قطعاً پس از یکبار استفاده از دستگاه تقطیرتان متوجه کارکرد و نتیجه بخشی آن خواهید بود.

سوپاپ اطمینان:

این محصول بروی درب دستگاه تقطیر ظروف سلطانی نصب می شود. عملکرد آن بدین صورت است، وقتی که دستگاه تقطیر شما می جوشد بخار حاصل می شود ، در این حالت بخار بدنبال فرار و خروج از یک مسیر بسمت بیرون میگردد که اتصالات لوله مسی روی درب که جهت خروجی بخار تعبیه شده است تنها مسیر آن می باشد. 

اما اگر بدلایلی مسیر کندانسور و یا خنک کننده شما گرفته شده باشد و امکان خروجی بخار از آن لوله مسی تعبیه شده میسر نباشد و شما نیز از آن مطلع نباشید! در این حالت فشار در داخل دیگ تقطیر شما متراکم خواهد شد و بخار دنبال مسیر خروجی دیگری می گردد که در این شرایط ما اقدام به نصب قطعه ای بنام سوپاپ اطمینان نموده ایم که در صورتی که میزان فشار دیگ تقطیر شما به نیم بار برسد مکانیزم آن عمل نموده و فشار متراکم شده داخل دیگ از سوراخهای تعبیه شده بر روی سوپاپ اطمینان که در عکسها کاملاً مشخص می باشد خارج گردد که در این حالت هیچگونه مشکل و یا هراسی در هنگام تقطیر متوجه شما نخواهد شد.

از سوی دیگر ظروف سلطانی جهت دیگهای تقطیر خود در زیر سوپاپ اطمینان اقدام به تعبیه یکعدد توری نیز نموده است که مسیر خروجی فشار متراکم شده در هر شرایطی خارج گردد.

لازم به ذکر است ظروف سلطانی تنها تولید کننده ای در ایران است که برای اولین بار اقدام به ساخت سوپاپ اطمینان مخصوص دیگ تقطیر نموده است.

ذغال اکتیو:

این محصول جهت تصفیه عرقیات بکار میرود ، طوریکه تا حدی هم به شفاف سازی محصول کمک می کند و هم مزه آن را بهتر می نماید. ذغال اکتیو را در یک صافی قرار دهید سپس آب گرم را به مدت کوتاهی بروی آن بریزید تا گرد و خاک آن تمیز شود پس از آن مقداری پنبه داخل قیف بگذارید و ذغال اکتیو را بروی پنبه بریزید در این حالت عرقیاتی که از خروجی تقطیر دستگاه تقطیر شما خارج خواهد شد بروی ذغال اکتیو و پنبه می ریزد و پس از آن از طریق قیف وارد شیشه می شود در نظر داشته باشید که هر 100 گرم ذغال اکتیو جهت 10 لیتر عرقیات مورد استفاده قرار میگیرد.

سدیم متابی سولفیت:

این محصول برای شستشو و ضدعفونی کردن کندانسورهای برقی و آبی مورد استفاده قرار می گیرد. بدین صورت که میزان 10 گرم از پودر متابی سولفید را در نیم لیتر آب حل نموده و داخل لوله مسی کندانسور و خنک کننده بریزید طوریکه سمت خروجی تقطیر دستگاه تقطیر را باید ببنید که مایع خارج نشود، پس از گذشت دو یا سه ساعت توسط آب شهری مسیر لوله مسی را شستشو نمائید. توضیح اینکه این محصول از بهترین و با کیفیت ترین کمپانی های تولید مواد شیمیایی تهیه و بسته بندی می گردد و با اینکه در رده خوراکیها می باشد اما نباید بطور مستقیم وارد دستگاه گوارش گردد.

همانطور که می دانید دستگاه تقطیر ظروف سلطانی در بسته بندی های مناسب و در کارتن عرضه می گردد طوریکه با سلامت کامل دستگاه تقطیر بدست مشتری برسد ولی لازم است قبل از استفاده حتما با آب و مواد شوینده موجود در منزل نسبت به شستشوی دستگاه تقطیر به آسانی اقدام کنید و مطمئن باشید که مسیر لوله های مسی کامل باز و هیچگونه ذراتی داخل آن قرار نگرفته باشد از سوی دیگر ظروف سلطانی در جهت کمک به مشتری برای استفاده هر چه بهتر از دستگاه تقطیر شما از  بروشور موجودی که در داخل دیگ تقطیر وجود دارد استفاده نموده و کاملا مطالعه کنید.

نصب درب : پس از اطمینان از سالم بودن مسیر آن، دیگ را به همراه مواد بروی گاز قرار دهید، دقت کنید که گاز شما باید دو شعله باشد که خروجی خوبی داشته باشید. چهار چفت دستگاه تقطیر را کاملا ببنید و به دما و فشار ترمومانومتر دقت نمایید که بر روی چه عددی است.

نصب ویگرو : از آنجائیکه با این پک ویگرو هم عرضه می گردد پس نیازی به نصب لوله مسی 20 سانتی که در پک دستگاه شما وجود دارد نیست و از لوله مسی 10 سانتی که در ویگرو وجود دارد استفاده کنید. آنرا روی درب دیگ با آچار کاملا ببنید و با فوت کردن داخل آن از نبود نشتی دیگ اطمینان حاصل نمایید. پس از آن طبق فیلمهای موجود در پیج اینستاگرام ما نسبت به نصب اتصالات ویگرو اقدام کنید.

پس از نصب ویگرو شیلنگ داخل پک را برداشته و یک سمت آن را به خروجی 90 درجه ویگرو و سمت دیگر آن را به قسمت بالایی خنک کننده وصل نمائید.

شروع بکار : اکنون گاز را روشن نمایید و منتظر بمانید که درجه دماسنج دستگاه تقطیر به بالای 75 درجه برسد و اگر شاهد بخار در داخل شیلنگ سیلیکونی شدید می توانید آب ورودی خنک کننده سطلی آبی را باز کنید. پس از اندکی متوجه خواهید شد که کم کم قطرات تقطیر از خروجی پایین خنک کننده وارد ظرف و یا شیشه گذاشته شده می باشد، در نظر داشته باشید لوله مسی قسمت بالای خنک کننده سطلی بسیار داغ خواهد شد طوریکه بخار از روی سطل خنک کننده دیده می شود البته باید این اتفاق بیفتد چرا که بخار با حجم زیاد و گرمای بالای 80 درجه وارد آن محیط می شود و پس از چند گردش بسمت پایین کم کم بخار تبدیل به مایع شده و در نهایت عرقیجات شما با دمای ورودی آب سطل خنک کننده خارج خواهد شد. متذکر خواهیم شد دمای ورودی آب منزل شما هر چقدر باشد پس خروجی عرقیجات دستگاه تقطیر شما همان دما خواهد بود! این کار را ادامه دهید تا زمانیکه به مزه محصول نهایی خود خواهید رسید. 

بعنوان مثال اگر شما نسبت به تقطیر گیاه نعناع اقدام کنید متوجه خواهید شد که مزه اولیه خروجی تقطیر بسیار تند بوده و پس از مدتی مزه آن ملایم تر خواهد بود پس در این شرایط کلیه محصول را با هم قاطی نمائید و تا زمانی که به مزه محصول نهائی خود رسیدید گاز را خاموش کرده و به مرحله اتمام کار بروید.

اتمام کار: در آخر دقت کنید که درب دستگاه عرق گیری را به یکمرتبه باز نکنید. دقت کنید پس از خاموش کردن دستگاه مدت چند دقیقه صبر نمایید و پس از آن با دستکشی که مانع آسیب رساندن به دست می شود، شیلنگ سیلیکونی را در مسیر خروجی بخار باز نمائید و در صورتیکه متوجه عدم خروجی بخار از داخل دستگاه تقطیر پس از مدتی شدید لذا به آرامی قفل های درب دستگاه تقطیر را باز نمائید.

تمیز نمودن: اکنون می توانید مواد اضافی داخل دستگاه عرق گیری را دور ریخته و پس از اتمام کار خواهشمند است دستگاه تقطیر و کندانسور مربوطه را کاملا تمیز نمایید طوریکه هیچگونه عرقیجاتی در داخل آن وجود نداشته باشد.

جنس دیگ و خنک کننده:
آلومینیوم
خروجی هر بار دیگ:
حدود 9 لیتر
ارتفاع دیگ:
66 سانت
قطر کف دیگ:
35 سانت
مناسب برای:
گاز دو شعله جداگانه
ضخامت ورق:
2 میلیمتر
حداکثر ظرفیت پر کردن دیگ:
38 لیتر
خروجی ساعتی:
بیش از 4 لیتر
نوع اتصالات دیگ و خنک کننده:
برنجی از جنس مرغوب
مبرد شیشه ای
80 سانت
کجاوند
662 روز پیش

کارتون درسته ، سرعت بالا کیفیت عالی

662 روز پیش

سپاس از شما

امیر حیدری
661 روز پیش

سلام دوست عزیز
نوع کندانسور تو خروجی تاثیر داره؟

660 روز پیش

با درود
دوست عزیز پیشنهاد می کنم حتما به صفحه چه دستگاه تقطیری بخرم مراجعه نموده تا اطلاعات شما کامل تر شود.
موفق باشید.

مهدی نبی لو
653 روز پیش

کاش یه برگه راهنما رو می داشتید داخل کارتن

652 روز پیش

با درود،
در داخل کارتن دستگاه تقطیر، بروشور راهنمای استفاده از دستگاه وجود دارد.
موفق باشید.

ناشناس
499 روز پیش

سلام وقت بخیر.
دیگ های 50 لیتری ، روزنه یه جای قرای گیری ترمومانومتر دارند؟

498 روز پیش

با سلام
ما نسبت به سوراخکاری آن بروی درب جهت سفارش مشتری اقدام می کنیم.

ناشناس
422 روز پیش

سلام
قیمت دیگ به همراه ترمومانومتر و ویگرو نصب شده بدون خنک کننده چند میشه؟
و أیا محصولات گارانتی هم دارند؟

ناشناس
13 روز پیش

سلام شما دیگ بدون کنداسور هم ارائه میدید

13 روز پیش

با درود - بله در سایت موجود و قابل خرید است.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...